Vakbeurs Event stopt na 19 jaar. In 2018 komt er geen nieuwe editie van de evenementenvakbeurs die jarenlang toonaangevend is geweest.
 
Het Prinsjesdagcongres Regio Zwolle vond op dinsdag 19 september voor het 8e jaar op rij plaats, ditmaal in Theater Buitensoos. Tijdens deze editie van het regiocongres was er veel aandacht voor interactie met het publiek en voor de thema’s kunststof, health, e-commerce en agri-food.
World Forum heeft The Conference Award van Den Haag gewonnen met de Future Force Conference 2017. De prijs werd op 11 september uitgereikt door Wethouder Karsten Klein tijdens een feestelijk event in de Fokker Terminal.
 
Onder de nieuwe noemer The Hague & Partners bundelen Den Haag Marketing, The Hague Convention Bureau en het WestHolland Foreign Investment Agency voortaan hun krachten. Wethouder Karsten Klein lanceerde de koepelstichting tijdens een feestelijk event op maandag 11 september in de Fokker
De Nederlandse hotelmarkt behaalt betere resultaten dan ooit. Dit blijkt uit het HOSTA 2017 rapport van adviesbureau Horwath HTL. Zowel de bezettingsgraad van de Nederlandse hotels als de gemiddelde kamerprijs zijn gestegen.
 
Conferentiehotel Drienerburght op de campus van de Universiteit Twente neemt vanaf najaar 2018 haar intrek in het nieuwe gebouw De Hogekamp. Dat is ook het moment dat het hotel haar naam wijzigt in een meer internationaal herkenbare naam, het U Parkhotel. 
 
Theater en evenementenlocatie Flint in Amersfoort viert haar 40-jarig jubileum met de uitgave van een boek met de titel 'Flint 40'. De speciale uitgave met feiten en anekdotes over de geschiedenis van het theater zal op 9 september overhandigd worden aan burgemeester Lucas
De Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam presenteerde op 6 september het vernieuwde interieur van de club. Tevens konden genodigden enkele mock-up rooms bekijken van het bovengelegen Hotel TwentySeven dat eind dit jaar haar 16 luxueuze suites opent.
 


Event 17


 
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Lid van | Partner van

    
Volg ons op

          Follow Me on Pinterest  
Agenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV