Amrâth Hotel Brabant in Breda en Amrâth Hotel Alkmaar hebben ​per 1 november  2017 een nieuwe general manager. Onno van der Mierden is aangetreden als general manager van Amrâth Hotel Brabant en heeft deze gelijke functie in Amrâth Hotel Alkmaar overgedragen aan Elles Raat.  
Paul Flackett, managing director van de IMEX group, is overleden. Flackett was al enkele jaren ernstig ziek. Gedurende zijn meer dan 30-jarige carrière in de meetings en event industrie was hij onder meer betrokken bij organisaties als MPI, SITE, ICCA. In 2004 ontving hij tijdens ICCA
Vincent Verkoelen is de nieuwe managing director van SugarCity Events. Per 1 november volgt hij Denise Schimmel op die aan de basis stond van de evenementenlocatie in de oude suikerfabriek. 
 

1 2 3 4 5 6 7 8
Ik wil vrij zijn in mijn keuzes
Ik wil vrij zijn in mijn keuzes

Onafhankelijkheid. Dat staat hoog in het vaandel bij Astrid Strijbos. Haar bedrijf We Are bedenkt en exploiteert eigen congrestitels. Centraal

...
Uwe Fischer zal vanaf 1 januari 2018 het managementteam van de Hamburg Messe und Congress gaan versterken. In deze functie heeft hij de afdelingen financiën, techniek en infrastructuur, en het personeelsbeleid onder zijn hoede.
 
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Agenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV