Mövenpick Hotels & Resorts ook in Den HaagConference Matters
Mövenpick Hotels & Resorts ook in Den Haag

M√∂venpick Hotels & Resorts heeft een overeenkomst getekend met de Duitse vastgoedorganisatie Deka Immobilien, voor het nieuw te openen M√∂venpick Hotel Den Haag. Het nieuwe hotel maakt onderdeel uit van de Europese groeistrategie van de hotelketen. Naast de overeenkomst voor het pand in Den Haag, heeft Deka Immobilien haar bestaande contract voor het M√∂venpick Hotel Amsterdam City Centre voor meer dan 30 jaar vernieuwd.
 
M√∂venpick Hotels & Resorts heeft momenteel 20 hotels in vier Europese landen ‚Äď Zwitserland, Duitsland, Nederland en Turkije. Hun huidige plan is om jaarlijks ten minste vier nieuwe projecten te starten in Europa, om zo hun portfolio snel uit te breiden. Naast M√∂venpick Hotel Den Haag heeft de hotelgroep recent overkeenkomsten getekend voor een M√∂venpick congres hotel in Stuttgart en een M√∂venpick hotel in Basel. Alle drie de hotels zullen in 2019 hun deuren openen.

M√∂venpick Hotel Den Haag zal gaan beschikken over 72 kamers. Het interieur van het hotel wordt een weerspiegeling van de lifestyle en wensen van de moderne wereldreiziger. Wilson Associates NYC tekende voor het design. Het hotel zal de eerste zijn met het nieuwe M√∂venpick Coffee & Wine Lounge-concept. De belangrijkste hotelvoorzieningen omvatten verder een brasserie, fitnessruimte en drie vergaderzalen.

 
2017-11-15
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
mei | juni | >>>
Agenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV