Bart Luijk nieuwe general manager Element Amsterdam Hotel

Bart Luijk is benoemd tot de nieuwe General Manager van het Element Amsterdam Hotel, waar hij in september is gestart. Hij werkte voorheen als Value Centre General Manager bij The Tower Hotel in Londen en speelde een cruciale rol in de groei van dit hotel. Na tien jaar lang in het Verenigd Koninkrijk managementposities bij verschillende vooraanstaande hotelmerken te hebben vervuld, zet hij nu zijn carrière voort in zijn geboorteland Nederland.
 
Bart Luijk heeft gestudeerd aan de Hogere Hotelschool in Den Haag. Bart heeft ruime operationele ervaring in de hotelindustrie en bekleedde diverse managementfuncties in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Bart volgt Jan-Willem Roenhorst op, die vanaf heden General Manager is van Element Frankfurt, het tweede Element Hotel in Europe.

Element Amsterdam is eigendom van de in München gevestigde Bari Gruppe en ligt in het bruisende Amsterdam Zuid, het zakendistrict van Amsterdam. Het hotel is geïntegreerd in het vernieuwde winkelcentrum Gelderlandplein. Element Amsterdam heeft 160 ruime studio’s en suites die speciaal zijn ontworpen voor langdurig verblijf van gasten.
 
2016-10-18
U kunt bij ons gratis uw vacature voor de meeting industrie aanmelden. Het maakt niet uit of het gaat om een vaste of tijdelijke baan, full time of part time of een freelance opdracht. Wij zorgen dat uw vacature binnen 24 uur online staat. Uw meeting job kunt u hier aanmelden.


Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Agenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV