Daan Pouw nieuwe Marketing Events Manager Art’otel Amsterdam

Daan Pouw is aangesteld als nieuwe Marketing Events Manager van Art’otel Amsterdam. Pouw (34) heeft jarenlange ervaring binnen de hotelbranche in onder andere Nederland en Curaçao.
 
Daan Pouw bekleedde hiervoor de functie van onder meer Supervisor bij het W Hotel in Amsterdam en als F&B Manager bij Dikker & Thijs Fenice Hotel. Hij heeft gestudeerd aan de Hotelschool Den Haag en vervolgens aan de Junior Academie voor Art Direction. Daan heeft diverse trainingen afgerond aan het NIMA. Hij heeft een jaar op Curaçao gewoond waar hij werkzaam was voor groothandel ‘Kusters Trading’ en onder andere verantwoordelijk was voor de events programmering. 

In zijn nieuwe rol is hijverantwoordelijk voor de culturele programmering en evenementen in restaurant, galerie en eventruimte 5&33 van Art’otel Amsterdam. “Ik heb erg veel zin in deze uitdaging bij art’otel amsterdam", vertelt Pouw. "Het gehele speelse concept van 5&33 en art’otel amsterdam heeft een buitengewone propositie en ik zie veel kansen om quirky concepten neer te zetten. Mijn doel is om een unieke beleving en gevoel van vrijheid te creëren voor onze gasten.” 
 
2016-11-01
U kunt bij ons gratis uw vacature voor de meeting industrie aanmelden. Het maakt niet uit of het gaat om een vaste of tijdelijke baan, full time of part time of een freelance opdracht. Wij zorgen dat uw vacature binnen 24 uur online staat. Uw meeting job kunt u hier aanmelden.


Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Agenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV