Babs Nijdam toegetreden tot Sequoia Partnership

Babs Nijdam is toegetreden tot het Sequoia Partnership dat consultancy biedt voor strategisch locatiemanagement in de meeting industrie. 

 
 
Babs Nijdam heeft meer dan zeven jaar werkervaring opgedaan bij de Amsterdam Rai, maar daarnaast ook als oprichter van de GMIC in Nederland. Zij heeft uitgebreide kennis van de corporate en associatie markt opgedaan, met name op het gebied van sales. Deze focus en kennis maken het voor ​​Sequoia Partnership mogelijk internationale consultancy uit te breiden, met name in Europa.

In mei 2016 lanceerden Samme Allen en Anthony Hyde, het Sequoia Partnership, dat zich richt op strategische locatie management consultancy en business development in de meeting industrie supply chain, met een kern focus op unieke en ongewone locaties.
 
2016-12-09
U kunt bij ons gratis uw vacature voor de meeting industrie aanmelden. Het maakt niet uit of het gaat om een vaste of tijdelijke baan, full time of part time of een freelance opdracht. Wij zorgen dat uw vacature binnen 24 uur online staat. Uw meeting job kunt u hier aanmelden.


Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Agenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV