Ellen Gitz nieuwe sales & marketing manager High Tech Campus

Ellen Gitz start in januari als Sales & Marketing manager van het Conference Center op de High Tech Campus Eindhoven, ook wel bekend als ‘de slimste vierkante kilometer van Europa’.
 
Ellen Gitz heeft gestudeerd aan de Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Na haar studie is zij gaan werken voor het opleidingscentrum van Arthur Andersen in Koningshof. Daarna als accountmanager bij de Regio VVV- Kempen & Peel in Eindhoven. Vervolgens heeft zij diverse Marketing & Sales functies bekleed bij onder andere Calton De Burg in Mierlo, Van der Valk Hotel Vught en Nuland. Vanaf 2008 is zij overkoepelende sales gaan doen voor een groep Van der Valk hotels. De laatste jaren is Ellen actief geweest als landelijke corporate sales manager voor de Van der Valk Business hotels.

 
2016-12-06
U kunt bij ons gratis uw vacature voor de meeting industrie aanmelden. Het maakt niet uit of het gaat om een vaste of tijdelijke baan, full time of part time of een freelance opdracht. Wij zorgen dat uw vacature binnen 24 uur online staat. Uw meeting job kunt u hier aanmelden.


Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Agenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV