Jessica Tapfar naar Waldorf Astoria Amsterdam

Jessica Tapfar is de nieuwe director of operations in Waldorf Astoria Amsterdam. De 26-jarige Amerikaanse werkte eerder in Waldorf Astoria New York. In Amsterdam heeft zij de dagelijkse leiding over het hotel aan de Herengracht en is zij verantwoordelijk voor alle operationele zaken. Zij volgt Jeroen Werdmölder op, die is benoemd tot hotel manager van het binnenkort te openen nieuwe Waldorf Astoria Beverly Hills in Los Angeles.
 
 
Jessica Tapfar is afgestudeerd aan de Cornell University, School of Hotel Administration en volgde aansluitend het Management Development Program in Waldorf Astoria New York. Na posities als senior front office manager en director of guest services was zij het afgelopen jaar director of operations van The Towers, het paradepaardje van Waldorf Astoria New York.
 
2017-03-15
U kunt bij ons gratis uw vacature voor de meeting industrie aanmelden. Het maakt niet uit of het gaat om een vaste of tijdelijke baan, full time of part time of een freelance opdracht. Wij zorgen dat uw vacature binnen 24 uur online staat. Uw meeting job kunt u hier aanmelden.


Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
mei | juni | >>>
Agenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV