Wesley van Dinteren terug bij Oceandiva

Wesley van Dinteren is na een onderbreking van vijf jaar weer terug bij zijn oude werkgever Oceandiva. Hij zal daar de functie van accountmanager gaan vervullen. Van Dinteren begon zo'n 13 jaar geleden als stagiair bij het bedrijf waar hij vervolgens 8 jaar werkte in verschillende functies.  
 
In zijn time-out van werkgever Oceandiva werkte Wesley van Dinteren als zelfstandig ondernemer in de wijnhandel en hielp hij mee een evenementenlocatie op te zetten. De functie van accountmanager is hem niet helemaal nieuw maar bij Oceandiva vervulde hij die rol nog niet eerder. Hij werkte er voorheen als party manager en event manager. â€śHet is nieuw voor me en interessant om te ervaren hoe het er aan deze kant aan toegaat.” Oceandiva is achter de schermen bezig met het aanpassen van de IT-infrastructuur en Van Dinteren heeft de nodige ervaring om hierover mee te denken. Dit proces toekomst-proof maken, vindt hij een grote uitdaging. 
2017-03-23
U kunt bij ons gratis uw vacature voor de meeting industrie aanmelden. Het maakt niet uit of het gaat om een vaste of tijdelijke baan, full time of part time of een freelance opdracht. Wij zorgen dat uw vacature binnen 24 uur online staat. Uw meeting job kunt u hier aanmelden.


Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
mei | juni | >>>
Agenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV