Grand Hotel de l'Empereur heeft nieuwe General Manager

Amrâth Hotels heeft per 1 april 2017 Bob van Herpen aangesteld als nieuwe General Manager van Grand Hotel de l'Empereur in Maastricht. 
 
Gedurende zijn opleiding aan de Hogere Hotelschool in Maastricht werkte Bob van Herpen voor stages in het Marriott te Brussel en Sheraton in China. Na afronding van zijn opleiding in 2007 startte hij zijn carrière in het Twelve Centennial Park Hotel in Atlanta, waar hij betrokken was bij de pre-opening en opening van het hotel als Guest Services en Front Office Manager. Hierna heeft hij gewerkt als Food & Beverage manager bij verschillende hotels in het Caribisch gebied. Meest recent was Van Herpen werkzaam bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek in Vaals waar hij de functies van Food & Beverage, Duty en interim General Manager heeft bekleed. 
2017-03-30
U kunt bij ons gratis uw vacature voor de meeting industrie aanmelden. Het maakt niet uit of het gaat om een vaste of tijdelijke baan, full time of part time of een freelance opdracht. Wij zorgen dat uw vacature binnen 24 uur online staat. Uw meeting job kunt u hier aanmelden.


Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
mei | juni | >>>
Agenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV