Astrid Crum directeur Marketing Drenthe

De Raad van Toezicht van Marketing Drenthe heeft Astrid Crum uit Zwolle benoemd tot directeur van Marketing Drenthe. Zij volgt hiermee per 1 juli 2017 de huidige interim directeur Alice Wösten op die haar tijdelijke werkzaamheden dan beëindigt.
 
Astrid Crum is momenteel relatiemanager bij Marketing Oost en maakt onderdeel uit van het managementteam. Ze verlaat Marketing Oost, waar zij diverse zowel interne als externe functies heeft gehad, na een langdurig dienstverband van 25 jaar.

Astrid Crum “Drenthe is een veelzijdige toeristische bestemming om te vermarkten, waarbij alle belanghebbenden betrokken moeten worden, zonder het overkoepelende doel uit het oog te verliezen. Ik heb de afgelopen jaren bij Marketing Oost niet anders gedaan en voor mij zit hier ook altijd de uitdaging. De functie van directeur bij Marketing Drenthe is voor mij een mooie, logische stap in mijn loopbaan”.

 
2017-05-03
U kunt bij ons gratis uw vacature voor de meeting industrie aanmelden. Het maakt niet uit of het gaat om een vaste of tijdelijke baan, full time of part time of een freelance opdracht. Wij zorgen dat uw vacature binnen 24 uur online staat. Uw meeting job kunt u hier aanmelden.


Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
mei | juni | >>>
Agenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV