Hans Sittrop verlaat Utrecht Convention Bureau

Hans Sittrop vertrekt bij het Utrecht Convention Bureau. Per 1 juli gaat hij aan de slag bij de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) in Amsterdam, waar hij de leiding krijgt over het nieuwe congresbureau.
 
Hans Sittrop had sinds april vorig jaar de dagelijkse leiding over het Utrecht Convention Bureau (UCB). Daarvoor was hij manager van het Congresbureau Erasmus MC in Rotterdam. Sittrop heeft meer dan 25 jaar ervaring in de meeting & MICE industrie, in het bijzonder op het gebied van internationale (associatie)congressen. Hij werkte ondermeer als programmamanager toerisme & recreatie bij Almere Citymarketing, als accountmanager congressen bij Rotterdam Marketing en als sales & account manager bij Holland International Destination Management.

 


2017-06-19
U kunt bij ons gratis uw vacature voor de meeting industrie aanmelden. Het maakt niet uit of het gaat om een vaste of tijdelijke baan, full time of part time of een freelance opdracht. Wij zorgen dat uw vacature binnen 24 uur online staat. Uw meeting job kunt u hier aanmelden.


Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
mei | juni | >>>
Agenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV