Nieuw hotel op campus Universiteit Twente

Conferentiehotel Drienerburght op de campus van de Universiteit Twente neemt vanaf najaar 2018 haar intrek in het nieuwe gebouw De Hogekamp. Dat is ook het moment dat het hotel haar naam wijzigt in een meer internationaal herkenbare naam, het U Parkhotel. 
 
Het voormalige faculteitsgebouw voor Electrotechniek en Technische Natuurkunde, Ć©Ć©n van de eerste gebouwen ten tijde van de oprichting van de UT in 1965, wordt op dit moment duurzaam getransformeerd. Hier wordt onder andere het nieuwe U Parkhotel in ondergebracht.

Internationaal en duurzaam

Het U Parkhotel wordt een internationaal georiĆ«nteerd hotel met 72 kamers, een ruim restaurant met terras, een bar en moderne conferentiefaciliteiten. Op de 9e verdieping bevinden zich acht executive kamers en een boardroom met uitzicht op het omringende landschap. Het hotel beschikt straks over de Green Key, het internationale keurmerk voor duurzaamheid in onder meer de zakelijke markt.

'U'

De U in de internationale naam verwijst naar de gast die centraal staat Ć©n naar de Universiteit Twente. De ligging van het nieuwe hotel sluit aan op de boulevard van de campus. Gasten kunnen dan ook gebruik maken van de faciliteiten op de campus op het gebied van sport, cultuur en natuur.
2017-09-10


Event 17
 
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Lid van | Partner van

    
Volg ons op

          Follow Me on Pinterest  
Agenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV