Accountmanager MICE

Ben jij het commerciële talent die de markt kan enthousiasmeren voor het nieuwe Meeting concept van het Carlton President en voel jij je daar helemaal in thuis? Reageer dan op deze vacature van Accountmanager MICE!

CARLTON PRESIDENT

“the place to meet” 
Carlton President maakt deel uit van de Carlton Hotel Collection met 7 hotels in Nederland en 2 in België en Engeland. Ieder hotel is authentiek en heeft zijn eigen sfeer en identiteit. Carlton President in Utrecht is de ideale plek voor meetinglocatie, heeft mooie conferentiezalen en kwalitatief hoogwaardige hotelkamers/hotelbedden en is ideaal als flexwerkplek. Dit alles vormt de basis voor een succesvolle dag. De centrale ligging, het lekkere gezonde eten en de fijne omgeving zorgen ervoor dat elke bespreking, conferentie en training perfect verloopt. In het Carlton President kijkt men met een vernieuwende, frisse blik naar werken en verblijven, waarbij plezier voorop staat. Er heerst een vrije, optimistische en levendige vibe, waarin echte oprechte aandacht is voor de gasten en ook voor de medewerkers van Carlton. Carlton President weet dat iedereen anders is en daarom verdiepen zij zich graag in hun gasten en medewerkers. Nieuwsgierig geworden naar deze innovatieve organisatie met ambitieuze groeidoelstellingen? Lees verder op: www.carltonpresident.nl. 
(Omdat het nieuwe concept nog volop in ontwikkeling is, zul je op de website nog niet veel zien van het nieuwe concept. De hotelkamers daarentegen zijn al klaar, de zalen volgen in januari en de transformatie van de begane grond volgt in de zomer van 2018. Zodat het hotel vanaf september 2018 geheel vernieuwd is).

ENERGIEKE ACCOUNTMANAGER DIE NIEUW MICE CONCEPT IN DE MARKT WIL ZETTEN!

Geen dag is hetzelfde in de bijzondere werkomgeving van Carlton President. In het voorjaar van 2018 lanceert het hotel het nieuwe meeting concept. Wil jij dit concept en de stijlvolle getransformeerde zalen vanaf het eerste moment in de markt zetten?! In de rol van Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de acquistitie van nieuwe (inter)nationale accounts op het gebied van MICE (Meeting, Incentives, Conferences, Exhibitions). Je weet de wensen van nieuwe klanten om te zetten naar contracten. Potentiële klanten zijn met name de grote landelijke corporate organisaties. Tot jouw gesprekspartners horen o.a. directiesecretaresses en eventmanagers. De accountmanager in actie:
 • Voert actieve acquisitie richting potentiële klanten;
 • bouwt relaties op met klanten en bouwt deze uit;
 • brengt de markt in kaart en maakt een gedegen marktplan;
 • volgt offerteaanvragen op;
 • maakt een gewaardeerd onderdeel uit van het team;
 • rapporteert aan de salesmanager.

WAT HEB JE HIERVOOR IN HUIS?

Ben jij het commerciële talent die de markt kan enthousiasmeren voor het nieuwe Meeting concept van het Carlton President en voel jij je daar helemaal in thuis? Weet jij met jouw kennis en netwerk goed in te spelen op de kansen in de markt en ben je voortdurend op zoek naar vernieuwing en ontwikkeling? Met jouw ondernemersmentaliteit onderzoek je de kansen in de markt en weet je deze met flair te verzilveren. In deze zelfstandige rol ben je flexibel, creatief en overtuigend. Voor het ideale profiel verwachten wij verder:
 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • min. 2 jaar commerciële ervaring in het hotellerie of evenementen;
 • kennis en een netwerk in de MICE Markt;
 • creatieve zelfstarter;
 • ervaring met Social Selling.

Werkgebied/ standplaats 
Voor deze functie heb je klanten in heel Nederland en is je standplaats in Utrecht. Internationaal schakel je vooral met prospects in België, Duitsland en Engeland.

DE AANBIEDING

Carlton President biedt een fantastische baan op het gebied van MICE binnen een zeer betrokken dynamisch en creatief team:
 • Een auto, laptop en telefoon van de zaak;
 • 25 vakantiedagen;
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • een goed vast salaris van ca. € 35K p/jr.

INTERESSE/SOLLICITEREN?

AV zal namens Carlton President de werving voor Accountmanager begeleiden. Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV + een gerichte motivatie, graag tegemoet. Solliciteren kan online via de vacature op de website van AVDiensten: www.avdiensten.nl, onderaan bij de vacature via de oranje button. 

Sollicitatieprocedure 

Deze sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere sollicitatiegesprekken. Het eerste gesprek vindt plaats bij AV Werving & Selectie te Amersfoort. De vervolggesprekken vinden plaats bij Carlton President. Een referentieonderzoek en het maken van psychologische testen maken onderdeel uit van deze sollicitatieprocedure. Het is de intentie om voor februari 2018 deze vacature succesvol ingevuld te hebben. AV Werving & Selectie is een Summum.nu gecertificeerd bureau. Het keurmerk biedt zekerheid ten aanzien van onze vakbekwaamheid, integriteit en zorgvuldigheid. 

CONTACTPERSOON

Marlou Leushuis
M: (06) 1261 0070
2017-11-27
U kunt bij ons gratis uw vacature voor de meeting industrie aanmelden. Het maakt niet uit of het gaat om een vaste of tijdelijke baan, full time of part time of een freelance opdracht. Wij zorgen dat uw vacature binnen 24 uur online staat. Uw meeting job kunt u hier aanmelden.


Ben jij het commerciële talent die de markt kan enthousiasmeren voor het nieuwe Meeting concept van het Carlton President en voel jij je daar helemaal in thuis? Reageer dan op deze vacature van Accountmanager MICE!
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Agenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV