Jaarbeurs-CEO wordt commissaris bij VGZ

Jaarbeurs-CEO Albert Arp is benoemd als lid van de raad van commissarissen van Coöperatie VGZ. Arp wil zich in deze rol sterk maken voor de toegankelijkheid en betaalbaarheid van het zorgstelsel.
 
Albert Arp is sinds begin 2016 algemeen directeur-CEO van de Jaarbeurs Holding in Utrecht. Eerder was hij bestuurder van onder meer het Sint Jansdal Ziekenhuis in Harderwijk en Beweging 3.0, een aanbieder van langdurige zorg  in Amersfoort. Daarnaast vervulde Arp vervulde verschillende nevenfuncties in de zorg. Zo was hij voorzitter van het Bestuur Utrecht Zorgt en bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ). Momenteel is hij onder meer lid van de raad van commissarissen van woonzorgorganisatie Domus Magnus in Haarlem.

Arps ervaring in de zorg past bij het profiel dat de raad van commissarissen zocht. "De raad vindt het belangrijk haar interne deskundigheid op het gebied van zorg hoog te houden”, zegt interim-voorzitter Floris Sanders. 
2017-12-04
U kunt bij ons gratis uw vacature voor de meeting industrie aanmelden. Het maakt niet uit of het gaat om een vaste of tijdelijke baan, full time of part time of een freelance opdracht. Wij zorgen dat uw vacature binnen 24 uur online staat. Uw meeting job kunt u hier aanmelden.


Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV