RAI lanceert Amsterdam Drone Week

RAI Amsterdam heeft de Amsterdam Drone Week gelanceerd: Het eerste officiƫle Europese platform dat de slimste en meest creatieve geesten van de UAV-industrie verenigt, de nieuwste technologie toont en het potentieel van drones en ontdekking van nieuwe toepassingen ontsluit.
 
Van 26 tot en met 30 november 2018 moet een grote diversiteit aan evenementen rond drone-voorschriften, nieuwe technologie en toekomstige oplossingen plaatsvinden.

Zakelijke drone-oplossingen

De RAI wil een leidende rol spelen bij de kennisuitwisseling in deze groeimarkt. De wereldwijde markt voor zakelijke drone-oplossingen is momenteel 127,3 miljard dollar waard en zal naar verwachting de komende jaren enorm groeien, onder meer vanwege nieuwe Europese regelgeving die naar verwachting tegen 2020 in werking zal zijn.
De Amsterdam Drone Week wordt ondersteund door de European Aviation Safety Agency (EASA) en het Ministery van Verkeer en Waterstaat.

Uitnodiging

RAI Amsterdam nodigt geĆÆnteresseerden uit om een event tijdens Amsterdam Drone Week te organiseren, waarbij het kan gaan om bijeenkomsten van verschillende omvang en formats en gericht op een brede range aan sectoren zoals landbouw, olie en gas, infrastructuur en water, veiligheid en beveiliging en transport en logistiek.
 
 
2018-03-04


Event 17
 
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Lid van | Partner van

    
Volg ons op

          Follow Me on Pinterest  
Agenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV