Meetingselect, Naarden

Meetingselect in Naarden zoekt ter uitbreiding van het team een klantgerichte en collegiale Meeting Planner.
Hoe ziet je dag eruit?

Je dag bestaat uit afwisseling, uitdaging en plezier. Centraal staat het zoeken, boeken en reserveren van hotels- en vergaderlocaties voor allerlei externe bijeenkomsten voor onze klanten. Je verzorgt of ondersteunt het gehele proces van aanvraag tot contract en maakt hierbij gebruik van onze eigen geavanceerde meeting booking tool. Klantgerichtheid en kwaliteit zijn belangrijke pijlers en zijn verweven in al je dagelijkse bezigheden. Je denkt graag mee met onze klanten en zoekt en adviseert de klant over de beste locaties. Je bent medeverantwoordelijk voor inkomend en uitgaand telefoonverkeer, waarbij je regelmatig onderhandelt met locaties over tarieven en voorwaarden. Iets waar jij je hand niet voor omdraait. Tegelijkertijd zijn er verzoeken ter ondersteuning aan het Sales team en geef je updates over de stand van zaken van de klanten die jij bedient. Om je kennis te verbreden ben je met enige regelmaat op pad. Dit kan bestaan uit het bezoeken van locaties die voor jouw klanten belangrijk zijn, het op uitnodiging bezoeken van nieuwe of vernieuwde locaties of het deelnemen aan internationale beurzen of fam. trips naar het buitenland. Kortom, geen dag is hetzelfde! 

Wij bieden

Wij vragen

Het hart van Meetingselect

Meetingselect is gespecialiseerd in strategisch meeting management en biedt zowel het grootste meeting distributiesysteem als de meest geavanceerde online meeting booking tool met meer dan 500.000 vergaderruimtes wereldwijd. Locaties variëren van hotelketens en congrescentra, tot unieke locaties zoals kastelen, musea, vergaderboerderijen, landhuizen, golfclubs, design studio’s en schepen. De unieke zelf-boeking tool Meetingselect.com is gelinkt aan een uitgebreid meeting management systeem dat bedrijven inzicht geeft in alle vergaderkosten. Dit maakt het voor inkopers en meeting planners eenvoudig om een vergaderbeleid na te leven. 
Met behulp van de zelfboekingstool voor vergaderingen en groeps- reserveringen, kunnen meeting planners en inkopers direct zaken doen met de hotels en vergaderlocaties wereldwijd. De web-based technologie van Meetingselect automatiseert en ondersteunt belangrijke elementen van meeting management. Van het plannen van bijeenkomsten, analyseren van rapportages tot en met het inkoop proces: planning, budgettering, inkoop, zichtbaarheid en het meten van de resultaten. Naast de online tool, biedt Meetingselect persoonlijke service voor het zoeken en boeken van hotels en vergaderlocaties wereldwijd.

Het Reserveringsteam bestaat uit enthousiaste professionals die met veel plezier onderdeel uitmaken van onze dynamische werkomgeving. Herken jij jezelf in het bovenstaande en kom jij ons reserveringsteam versterken? Stuur je sollicitatie aan work@meetingselect.com t.a.v. Vanessa Huisman of bel met 06 – 290 77 133. 
 
2017-11-08