MPI Campfire Event | Het roer om!

maandag 18-09-2017

Het roer om; hoe doe je dat?
Op maandag 18 september vindt alweer de derde editie van het legendarische MPI Campfire Event plaats, en het belooft wederom een bijzonder event te worden! Dit keer op het strand, pal aan het Veluwemeer, bij het prachtig gelegen Postillion Hotel Amersfoort - Veluwemeer. Wederom een toepasselijke locatie waar het vakantiegevoel nog even vastgehouden kan worden rondom de knapperende kampvuren.
Bij de verschillende vuurplaatsen ontkom je niet aan de persoonlijke en inspirerende verhalen van Klaas Boomsma (Hoofdredacteur van het hardloopblad Losse Veter), Jean-Marc Bilderbeek (Eigenaar Kaderloos) en Jochem Bukman (Trainer bij GORTcoaching), die je met zekerheid geïnspireerd aan het drukke najaar laten beginnen. Sterker nog: misschien gooi jijzelf wel het roer om!  

meer informatie

 
IBTM selecteert elite Hosted Buyers
IBTM-organisator Reed Travel Exhibitions introduceert voor de komende editie van IBTM World in Barcelona een verbeterd Hosted Buyer programma. Voor alle IBTM-beurzen worden Hosted Buyers vooraf geselecteerd en gekwalificeerd, waarna zij zich sneller en eenvoudiger als genodigde voor een beurs
Schaterlachend over de landweggetjes, terug naar Zwolle
Op vrijdag 23 juni ontving Congresregio Zwolle een groep congresorganisatoren en meetingplanners uit het hele land tijdens de Regio Zwolle site visit 2017. De deelnemers reden, naar eigen zeggen, schaterlachend over de landweggetjes met de oude Citroën 2CV’s naar Zwolle.
 
Opleiden van congresprofessionals van de toekomst
De congressector is zich in hoog tempo verder aan het professionaliseren en aan het anticiperen op de toekomst. De markt ontwikkelt zich snel. Nieuwe technieken en nieuwe manieren van kennisoverdracht en netwerkbouw zien we op ons afkomen. Wat betekent dat voor de toekomst van de congressector? En
Event Leadership Sessie – Leadership by Engagement
Op 13 april 2017, de tweede beursdag van Event 17, wordt de Event Leadership Sessie gehouden. Voor deze besloten bijeenkomst zijn de leden van en/of relaties van HSMAI, CLC-VECTA, VVEM, IDEA, Vergaderhamers en NBTC uitgenodigd. Deze sessie met als onderwerp: Leadership by Engagement, gaat over de
Zeven experts over trends en toekomst congressen
Welke ontwikkelingen zijn nu actueel of zullen een grote rol gaan spelen in de komende jaren bij de organisatie van congressen? Op maandag 27 maart neemt het Platform Congressen & Vergaderingen van CLC-Vecta je mee op ontdekkingstocht.

 
Eerste drie keynotes Event 17 bekend
De eerste drie keynote sprekers van Event 17 zijn bekend. Jordi van den Bovenkamp, Bas Hoogland en Christian Kromme spreken op 12 en 13 april in de Content Village van Event 17 in Jaarbeurs Utrecht.