Eventhack - Van weerstand naar meewerken

donderdag 14-12-2017

Congressen organiseren is een vak. Een vak dat jij tot in de puntjes beheerst en inzet voor slechts één doel: perfect aansluiten bij de doelgroep. Met interactieve en innovatieve events breng jij de boodschap over. Loud and clear.

Hoewel jij wordt ingehuurd om toegevoegde waarde te leveren, blijkt je de opdrachtgever zich vooral te concentreren op zijn vakinhoudelijke kennis en een voorkeur te hebben voor traditionele – en minder goede! – oplossingen.

Herkenbaar? Dan is het tijd voor een EVENTHACK!

In een leerzame workshop ervaar je hoe je de weerstand van jouw opdrachtgever kunt ‘hacken’, zodat hij/zij open staat voor nieuwe ideeën en jullie samen een topevenement neerzetten. Eentje waar deelnemers, exposanten en natuurlijk je klant met grote tevredenheid op terug kijken.

Donderdag 14 december 2017 - Heeze
Eventhack - Van weerstand naar meewerken


Tijdens deze middag ontdek je de tools, waarmee jij jouw klant meekrijgt in jouw enthousiasme en vernieuwende ideeën. Wat is daarvoor nodig en wat is de psychologische achtergrond?
Emile Quanjel, lector aan de Avans Hogeschool en Roland Broekhuizen, eigenaar Motion Consult, nemen je mee in dat proces en leggen je niet alleen de theorie voor, maar laten je die ook zélf ervaren. Emile en Roland weten als geen ander hoe je mensen kunt laten samenwerken om tot een excellent resultaat te komen. En dat kun jij ook leren!

www.eventhack.eu
 
EventSummit gaat live streamen vanaf de beursvloer
Evenementenvakbeurs EventSummit gaat de hele dag live streamen. Er wordt op 15 februari vanuit RAI Amsterdam online verslag gedaan van de activiteiten op de beursvloer, waar onder een interview met Duncan Stutterheim.
 
Veel content op EventSummit 2018
EventSummit 2018 - de nieuwe naam voor EvenementContact - zet dit jaar extra in op content met 's ochtends het congres Creativiteit & Anders Denken en op de beurs vijf content stages, met meer dan 35 sprekers. De evenementenvakbeurs vindt plaats op 15 februari in RAI Amsterdam.
 
Masterclass voor eventplanners
Convention Bureau Gelderland houdt op 8 februari 2018 in samenwerking met Apeldoorn Congresstad een masterclass voor meeting- en eventplanners. Het evenement zou eigenlijk 14 december 2017 plaatsvinden maar is wegens drukke schema's van de genodigden rond die tijd verplaatst. Thema van de
Nieuwjaarsbijeenkomst CLC-Vecta volgens nieuw concept
CLC-Vecta liet studenten van de NHTV een nieuw concept voor haar nieuwjaarsbijeenkomst ontwikkelen en uitvoeren. Het Futur.event op 16 januari was zo ingericht dat de leden van het Centrum voor Live Communication zich na de centrale sessie door het Haagse COMM Museum voor Communicatie konden
Duits voor toerisme- en hospitalityprofessionals
De Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) gaat samen met het Goethe-Institut een training Duits voor medewerkers in de toeristische sector organiseren. Vragen als 'wat wil de Duitse bezoeker in Nederland' en 'hoe kan deze doelgroep aangesproken worden', zullen aan bod komen. Het dagseminar ‘Duits
Convention Bureau Gelderland houdt masterclass voor eventplanners
Convention Bureau Gelderland houdt in samenwerking met Apeldoorn Congresstad op 14 december 2017 een masterclass voor meeting- en eventplanners. Thema van de bijeenkomst is ‘The future is now’ waarbij de laatste trends in de sector en praktische tips op gebied van duurzaamheid centraal worden